Вітання ВСІМ!

Пропонуємо навчитися РЯТУВАТИ себе і БЛИЖНІХ!!!ОСОБЛИВО ДО уваги: лікарям, інтернам, студентам медикам, а також генеральним директорам, головним лікарям (для активного поширення інформації)!!!Ми, команда інструкторів ЛНМУ ім. Данила Галицького та Світова Федерація Українських Лікарських Товариств – СФУЛТ готові навчити лікарів, медичних сестер, інтернів та студентів-медиків! Також розширюємо навчання – вчимо бійців тероборони.А також шукаємо майбутніх ІНСТРУКТОРІВ, готові навчити, підготувати! (постійно спілкуємося і нам передають досвід інструктори і парамедики з боєвим досвідом у гарячих точках світу).Запрошуємо лікарів та людей з медичною освітою стати учасниками ОЧНОГО ТРЕНІНГУ базових основ TСCC (долікарської допомоги) в умовах військового часу за стандартом MARCH та отримати (ТА ПЕРЕДАВАТИ) практичні знання щодо життєзабезпечення людей з травмами в догоспітальній бойовій медицині згідно послідовності MARCH за протоколом TCCC.

До УВАГИ цивільного населення – для Вас навчання проводяться у Будинок воїна (вул. Короленка) та ЛМА ім. Андрея Крупинського (вул. Дорошенка).В НАС отримаєте такі практичні навики (M-A-R-C-H):

M 👉 техніка зупинки масивної кровотечі при отриманні поранень верхніх та нижніх кінцівок, політравм, ураженні грудної клітки та живота.

A 👉 Перевірка та забезпечення прохідності дихальних шляхів при порушенні дихання

R 👉 Ліквідація різних видів ураження грудної клітки, особливо при напруженому пневмотораксі

С 👉 Невідкладна допомога прушенні кровобігу (гіповолемічний шок),

H 👉 Допомога при гіпотермії, гіпотонії, при травмах голови.!

ЛЕГЕНЕВО-СЕРЦЕВА реанімація НЕ В пріоритеті в MARCH, але ми теж тренуємо, якщо потрібно!!! Локація: вул. Шімзерів 3а (теоретичний корпус Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, кафедра латинської та іноземних мов – 2 поверх) Заняття будуть проводитись щоденно згідно оголошеного графіку (включаючи суботи і неділі – МОЖЕ БУДЕ ЗРУЧНІШЕ) двічі-тричі на день 10:00, 13:00 або 16:00 згідно запису – можна бачити в графіку:https://docs.google.com/…/1kEZ4qs4jB0IjwTxVPMvZ…/edit…

В РАЗІ РАПТОВОЇ ПОТРЕБИ відмови чи бажання поміняти дату чи години прошу дзвонити +380630153394 VIBER) КатеринаЗаняття відбуватиметься у малих групах, формування яких потребує попередньої реєстрації – тож зголошуйтесь за посиланням:https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfL3…/viewform…

Тим ХТО В МАЙБУТНЬОМУ в майбутньому буде НАВЧАТИ ІНШИХ – вказувати про це в зголошенні «ХОЧУ СТАТИ ІНСТРУКТОРОМ»!Кожному учаснику із собою необхідно мати одноразові рукавички, зручний одяг та взуття.Тренінги організовані викладачами та студентами Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького та членами Українське Лікарське Товариство у Львові.

Пропонуємо вподобати сторінку Світова Федерація Українських Лікарських Товариств – СФУЛТ у ФБ 👉 Ви зможете в подальшому вчасно одержувати необхідну ін-формацію про курси, тренінги, матеріали, які стосуються навчання долікарської чи лікарської медичної допомоги, ТССС, MARCH, STOPtheBLEED, ATLS, BLS та інші!В разі необхідності дзвонити +380930368633; +380677469789 (Viber) Вадим ФлудДля уточнення запису в групи чи заміни часу і дати участі Катерина Оленська +380630153394 Для проходження тренінгів для майбутніх ІНСТРУКТОРІВ ПИСАТИ +380674473221 (WhatsApp,Viber) Andriy Bazylevych

Прохання ПОШИРИТИ! РАЗОМ до ПЕРЕМОГИ!З повагою,Андрій Базилевич Президент СФУЛТ, докт. мед. наук, професор (моб. 380674473221)

Від Адмін